GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ απο την Θράκη: «Εχουμε 4 δικούς μας βουλευτές!..»

Ομιλία σε κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου της Κομοτηνής παραχώρησε ο τούρκος Πρόεδρος, μετά την επίσκεψή του στο τζαμί και το μειονοτικό σχ...

Ομιλία σε κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου της Κομοτηνής παραχώρησε ο τούρκος Πρόεδρος, μετά την επίσκεψή του στο τζαμί και το μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής. Νωρίτερα, μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας υποδέχθηκαν στην Κομοτηνή τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με συνθήματα όπως "Θα πεθάνουμε για σένα", "ηγέτη μας" και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, αφού προσευχήθηκε στο Κιρ μαχαλέ τζαμί, μετέβη συνοδεία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδη στο μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ, όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή, ενώ τον περίμεναν οι μειονοτικοί βουλευτές. Ο τούρκος πρόεδρος επιχείρησε να εμφανισθεί ως υπέρμαχος των δικαιωμάτων της μειονότητας, σημειώνοντας ότι μετέφερε το ενδιαφέρον του και στην ελληνική κυβέρνηση.

Ο Ερντογάν απευθυνόμενος στους μαθητές του μειονοτικού γυμνασίου- λυκείου αφού τους χαρακτήρισε γέφυρα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, τους κάλεσε "να διαβάζουν, να σκέφτονται και να υλοποιούν", ενώ έκανε αναφορά και σε στίχο του ποιητή που έχει γράψει τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας και αναφέρει "δραστηριοποιηθείτε- αφυπνιστείτε".

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στους τέσσερις βουλευτές της μειονότητας ως "ομογενείς" και "ομοεθνείς" του και τους κάλεσε να δουλεύουν προς τα συμφέροντα της μειονότηταw. "'Εχουμε 4 βουλευτές, ελπίζουμε να δουλεύουν προς τα συμφέροντα της μειονότητας" πρόσθεσε
Ο τούρκος πρόεδρος εισήλθε στον χώρο του σχολείου, όπου μοίρασε δώρα σε μαθητές, ενώ γύρω στις 2:30 το μεσημέρι ξεκίνησε η ομιλία του προς τον κόσμο που συγκεντρώθηκε εκεί. Τον προλόγισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ωστόσο, λίγο αργότερα, όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία του Ερντογάν το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ηλεκτρίσθηκε καθώς ο κ.Αμανατίδης θέλησε να πάρει ξανά το λόγο και ο Ερντογάν του είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος μετά από εκείνον, καθώς είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας.



Ακολουθεί το χρονικό της επίσκεψης Ερντογάν στη Θράκη:
Στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" προσγειώθηκε το προεδρικό αεροσκάφος που μεταφέρει τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη σύζυγό του Εμινέ.
Ο τούρκος Πρόεδρος έφτασε στην μουσουλμανική γειτονιά γύρω στις 12:20, εν μέσω χειροκροτημάτων και αφού τον υποδέχτηκαν οι ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, εισήλθε σε παρακείμενο στο τζαμί σπίτι, προκειμένου να πλυθεί για την προσευχή.
Περιμετρικά του τεμένους έχουν τοποθετηθεί ειδικές κορδέλες ώστε να αποτραπεί η στάθμευση των οχημάτων ενώ ο χώρος, τόσο εντός όσο και εκτός του τζαμιού, επιτηρείται διαρκώς από Αστυνομικούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.



Ο τούρκος πρόεδρος εισήλθε στο τζαμί εν μέσω επευφημιών από τον κόσμο που ήταν εκεί.




Εικόνες μέσα από το Κιρμαχαλέ Τζαμί

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Κομοτηνή για να υποδεχτεί τον πρόεδρο της Τουρκίας
Η στιγμή της εισόδου του Ερντογάν στο τζαμί



Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC, Mark Lowen, φανατικοί φώναζαν συνθήματα υπέρ του τούρκου Προέδρου.
Στον χώρο του μειονοτικού σχολείου Τζελάλ Μπαγιάρ αναμένεται αμέσως μετά την προσευχή του, ο πρόεδρος της Τουρκίας, όπου θα μιλήσει μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό.
Τον περιμένουν οι βουλευτές Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά και Αιχάν Καρά Γιουσούφ, ο βουλευτής Ξάνθης Ζειμπέκ Χουσεΐν αλλά και το ακαδημαϊκό προσωπικό του σχολείου. Επίσης στο χώρο βρίσκεται η δημοτική σύμβουλος Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος των Καπνοπαραγωγών Ροδόπης Εσάτ Χουσεΐν, ενώ τον Τούρκο πρόεδρο περιμένει στο χώρο του μειονοτικού σχολείο και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.






Πριν ένα περίπου μήνα, ο Τούρκος αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου είχε επισκεφτεί το εν λόγω σχολείο και είχε αγοράσει όλα τα είδη που πωλούσαν οι μαθητές στο μαθητικό παζάρι.




Πηγή:xronos.gr, fonirodopis Φωτογραφίες:Twitter/Giorgos Christides, Mark Lowen, ahaber

1 σχόλιο

  1. Οι ΆΣΠΡΟΙ που μιλάνε μόνο για τον λαϊκισμό.

    ΜΆΛΙΣΤΑ το λαϊκό στοιχείο είναι μεγάλο αμάρτημα για τους ΑΣΠΡΟΥΣ..γιαυτό χτυπάνε τους ΜΑΥΡΟΥΣ αλύπητα απανταχού στην ΓΗ..Ο Κάθε κεντρικός τραπεζίτης γνωρίζει πολύ καλά τη κινήσεις χρημάτων ΑΠΌ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΥ.. Αν είναι νόμιμα η παράνομα και σε πια χώρα είναι κριμένα μέσα σε εταιρείες κέλυφος [Οffshore company]της λένε και θα καταστρέψουν ΌΛΟ το καπιταλιστικό σύστημα τους τα κράτη της τράπεζες τα άπαντα και βγαίνουν ΑΥΤΟΊ οι κγιοζιδες και κάνουν κήρυγμα για ανάπτυξη..από την εταιρεία που έχει έδρα την Κόστα Ρίκα, την Λιβερία, το Λίχτενσταϊν, το Βανουάτου,το Λουξεμβούργο, το Μονακότο Παναμάς, η Σιγκαπούρη*,το Χονγκ Κονγκ, της Σεϋχέλλες την Σαμόα, το Μπελίζ, της Μπαχάμες, το Ναουρού, καθώς και κάποιες υπερπόντιες κτήσεις όπως το Γιβραλτάρ, τα νησιά Τζέρσεϊ και Γκέρνσεϊ, της Βερμούδες, της Βρετανικές Παρθένους Νήσους, τον Μαυρίκιος, τα νησιά Κέιμαν , την Νήσος του Μαν, την νήσος Νέβις, το Νιούε και άλλες...

    το 2009 Ξεκινήσαμε την ερεύνα [επιχείριση πεπρωμένο] ΏΣΤΕ να βρούμε όλους τους φοροφυγάδες ακολουθώντας τον δρόμο του χρήματος [με νόμιμα η παράνομα κατά αυτούς μεσα ]θα βρούμε όλους τους παγκόσμιους κλεφτοκοτάδες για να τους δώσουμε στους ΛΑΟΥΣ και στους λαϊκιστές δηλαδη να τους ΔΙΚΆΣΟΥΝ...

    Κάποιοι έχουν πιπιλίσει το μυαλό τον ανθρώπων με την θρησκεία για να σωθούν.. ΤΏΡΑ που απέτυχαν θέλουν να θεοποιήσουν την τεχνολογία κάτι που δεν το γνωρίζουν εκτός από Twitter, Facebook,Instagram,Youtube, δεν λέω καλά είναι και αυτά και καλύτερα για εμάς διότι μπορούμε να τα κάνουμε να μάθουμε πολλά για αυτούς ...

    ΣΉΜΕΡΑ Ενας Γενετικός Αλγόριθμος πραγματοποιεί αναζήτηση σε πολλές κατευθύνσεις και υποστηρίζει καταγραφή και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ αυτών των κατευθύνσεων... Ο πληθυσμός υφίσταται μια προσομοιωμένη γενετική εξέλιξη χρησιμοποιώντας διάφορους γενετικούς τελεστές όπως η επιλογή, η διασταύρωση και η μετάλλαξη...

    Σήμερα Νευρωνικά Δίκτυα
    Εισαγωγή στα Νευρωνικά δίκτυα. Παρουσίαση του Perceptron και τις αρχιτεκτονικές Νευρωνικών Δικτύων με ενδιάμεσα επίπεδα. Διαφορετικοί τρόποι εκμάθησης Νευρωνικών Δικτύων, Back propagation Δίκτυα, Δίκτυα Kohonen, Δίκτυα Hopfield. Εφαρμογές Τεχνητών Νευρωνικών Δικτύων... Αλγόριθμοι Αναζήτησης..Τυφλοί Αλγόριθμοι Αναζήτησης.. Ευφυείς Πράκτορες..Πέφτουν Όλοι σιγά σιγά στην παγίδα που ειχαν στίσει με πουλημένους επιστήμονες...Π,Χ στο ΣΚΑΙ Ποίος ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ;; ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ πράκτορας με το όνομα[ Ατζούν Ιλίτζαλι), είναι ο άνθρωπος που έφερε το Survivor το Voice στην Ελλάδα και τελικά στον ΣΚΑΙ. Ο Τούρκος παράγωγος είναι κολλητος του ΕΡΤΟΓΑΝ και αυτός καθάρισε για την προπαγανδιστική συνέντευξη στο ΣΚΑΙ..Για καταλαβαίνετε πόσους ραγιάδες και προδότες έχει αυτή η χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση