GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γιαγιά με τα 40 εγγόνια "λύγισε" την Κρήτη - Τι έκανε ένας καρκινοπαθής για να την βοηθήσει

...



Το παράπονο της ηλικιωμένης γυναίκας, μητέρας 10 παιδιών και γιαγιάς 40 εγγονιών, από την Κρήτη για το πόσο δύσκολα καταφέρνει να επιβιώσει εκείνη και η οικογένεια της λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.
"Εγώ αγωνίζομαι για όλες τις πολύτεκνες μάνες, μας τα πήραν όλα. Ο άνδρας μου πέθανε το 2013 και από το 2010 μας έκοψαν τις συντάξεις και τα επιδόματα και δεν μπορούμε να ζήσουμε. Είμαι άρρωστη με οξυγόνο και δεν μπορώ να πληρώσω τη ΔΕΗ ενώ χρωστάω και 150 ευρώ στα φάρμακα μου" είπε μεταξύ άλλων η ηλικιωμένη γυναίκα μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη.
Εξίσου συγκινητική ήταν όμως και η πράξη ανθρωπιάς ενός άνδρα από τη Νεάπολη που πάσχει από καρκίνο και αντιμετωπίζει και ο ίδιος οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άνδρας θέλησε να δώσει από το υστέρημα του 100 ευρώ για να βοηθήσει την πολύτεκνη μητέρα, αφιερώνοντας της και μια μαντινάδα.
"Μάνες υπάρχουνε πολλές, διαφέρουνε στον πόνο, άλλες πονούν για μια βραδιά και άλλες αιώνια στο χρόνο. Να έχει την υγειά της και της λέω ένα μεγάλο μπράβο για την γενναιότητα που έχει επιδείξει" είπε ο άνδρας.
Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr

1 σχόλιο

  1. Απλή ερώτηση:Τα 10 παιδιά και τα 40 εγγόνια τι κάνουν και περιμένουν από τον κόσμο να ενδιαφερθεί; αυτή η περίπτωση είναι να φτύνει τους απογόνους όλη η Κρήτη και όχι να "λυγίσει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση