GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημο μοντέλο έγινε γιαγιά στα 52 της χρόνια - ΦΩΤΟ

Γιαγιά στα 52 της χρόνια έγινε διάσημο supermodel και το ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Ο λόγος για ...

Γιαγιά στα 52 της χρόνια έγινε διάσημο supermodel και το ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες μέσω ανάρτησής της στο Instagram.
Ο λόγος για τη Linda Evangelista, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά για τον εγγονό της: «Το 1987 έλαβα ένα δώρο αγάπης για πάντα... Αυτό το δώρο μου έδωσε μια ευλογία».
To 1987, το supermodel των 90s παντρεύτηκε τον τότε ατζέντη της, τον Gerald Marie, ο οποίος είχε ήδη μια κόρη, την Roxanne.
Η Evangelista έγινε η μητριά της Roxanne και αν και πήρε διαζύγιο το 1993 από τον Marie κράτησε πολύ καλή σχέση με την κόρη του, την οποία ακόμα και σήμερα αποκαλεί παιδί της. Η Roxanne, λοιπόν, μόλις χάρισε το πρώτο εγγόνι στο διάσημο μοντέλο που όπως γράφει «έγινε και επίσημα γιαγιά».
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση