GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλόριντα: Έπιασαν τεράστιο πύθωνα 5 μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ

...

Έναν τεράστιο πύθωνα Βιρμανίας μήκους άνω των 5 μέτρων έπιασαν στη Φλόριντα.

Το φίδι ζύγιζε περίπου 60 κιλά και είναι ο μεγαλύτερος πύθωνας που καταγράφηκε μέχρι σήμερα μέσω του ειδικού προγράμματος του Τμήματος Διαχείρισης Υδάτων της Νότιας Φλόριντα (SFWMD), το οποίο αποσκοπεί στη μείωση του μεγάλου πληθυσμού των πυθώνων στα Everglades.

Οι πύθωνες αποτελούν μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή, καθώς επιτίθενται στα ντόπια ζώα, σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του SFWMD. Τον Μάρτιο προσέλαβαν 25 κυνηγούς για να διορθώσουν το ζήτημα των επεμβατικών αρπακτικών στο Μαϊάμι. Συνολικά, οι κυνηγοί έχουν πιάσει 743 πύθωνες.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο πληθυσμός του είδους μπορεί να φτάνει και τις εκατοντάδες χιλιάδες ερπετά, ενώ σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα φίδια δεν είναι δηλητηριώδη αλλά μπορούν με το μήκος τους να πνίξουν έναν άνθρωπο. Τα φίδια αυτά, που απαντώνται κυρίως στη νότια Ασία, έφτασαν στην Αμερική πριν από τρεις δεκαετίες στα πλαίσια της βιομηχανίας εξωτικών κατοικίδιων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση