GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος δήμος έδωσε περισσότερα από 7.000 ευρώ για...μελομακάρονα και κουραμπιέδες

...

Το ποσό των 7.330,65 ευρώ ενέκρινε ο Δήμος Λέσβου για την προμήθεια γλυκών (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες και δίπλες) και φλουριών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesvospost.com.

Η απόφαση αυτή αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ωστόσο δεν διευκρινίζεται που θα δοθούν αυτοί οι «χρυσοί» κουραμπιέδες και τα γεμάτο.. χρυσό μέλι μελομακάρονα.

Αναλυτικά η απόφαση του Δήμου Λέσβου:

ΘΕΜΑ: «Απευθείας ανάθεση της δαπάνης για δαπάνης για την προμήθεια εδεσμάτων (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες και δίπλες) και φλουριών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του Δήμου Λέσβου»

Α. Αναθέτουμε την διενέργεια της δαπάνης για την προμήθειας εδεσμάτων (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες και βασιλόπιτες (τσουρέκια και κέικ)) και φλουριών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του Δήμου Λέσβου, όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών της 36/2017 μελέτης της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στις ακόλουθες επιχειρήσεις ως εξής:τους κουραμπιέδες και τις δίπλες, στην επιχείρηση με την επωνυμία …. έως το συνολικό ποσό των 2.338,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος Φ.Π.Α. τις βασιλόπιτες (κέικ και τσουρέκια) στην επιχείρηση με την επωνυμία ….. έως το συνολικό ποσό των 2.831,40 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος Φ.Π.Α. τα μελομακάρονα στην επιχείρηση με την επωνυμία…. έως το συνολικό ποσό των 1.901,25 ευρώσυμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος Φ.Π.Α τα φλουριά στην επιχείρηση με την επωνυμία …… έως το συνολικό ποσό των 260,00 ευρώσυμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος Φ.Π.Α

Β. Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους και έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους, η οποία θα βαρύνει τον Κ.Α. 00.6443.0001 με τίτλο «Δαπάνες προμήθειας εδεσμάτων για εθνικές, τοπικές εορτές, επετείους, Χριστούγεννα και Πάσχα κ.τ.λ.».

Γ. Ως χρόνος πραγματοποίησης της παροχής υπηρεσίας ορίζεται η χρονική περίοδος από την υπογραφή της σχετικής συμβάσεως έως και την 29η Δεκεμβρίου 2017.

Δ. Το ανωτέρω συνολικό χρηματικό ποσό δεν είναι δεσμευτικό και το τελικό ποσό θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες για την προμήθειας των εδεσμάτων (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες και βασιλόπιτες (τσουρέκια και κέικ)) και φλουριών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του Δήμου Λέσβου και σε κάθε περίπτωση δε θα υπερβεί το συνολικό ποσό των 7.330,65 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος ΦΠΑ).

Ε. Η πληρωμή της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας θα γίνει με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής μετά την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών

Διαβάστε την απόφαση αυτή στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ

Πηγή Πληροφοριών: lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση