GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για γνωστό παρουσιαστή - Και πάλι στο χειρουργείο ο 7 μηνών γιος του

...

Σε δεύτερη επιτυχημένη εγχείρηση υπεβλήθη ο επτά μηνών γιος του δημοφιλούς Αμερικανού παρουσιαστή και κωμικού, Τζίμι Κίμελ.

Το δίκτυο στο οποίο εργάζεται, το ABC, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εγχείρηση, δηλώνοντας ότι ο Κίμελ θα λάβει ένα διάστημα άδεια για να μείνει κοντά στην οικογένειά του.

Ο Κρις Πρατ θα είναι ένας από τους αρκετούς οικοδεσπότες που θα αντικαταστήσουν τον 50χρονο Κίμελ. Στην καρέκλα του θα κάτσουν επίσης ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και η Μελίσα Μακάρθι.

Ο μικρός Μπίλι Κίμελ θα έμπαινε στο χειρουργείο τον Οκτώβριο, αλλά η επέμβαση ακυρώθηκε λόγω κρυολογημάτων στην οικογένεια. Γεννήθηκε τον Απρίλιο με καρδιακή ανεπάρκεια, κάτι που κατέστησε απαραίτητο να υποβληθεί αμέσως σε ένα πρώτο χειρουργείο και στο δεύτερο τις προηγούμενες ημέρες.

Η περιπέτειά με την υγεία του γιου του, έφερε τον Τζίμι Κίμελ ακόμα πιο κοντά στην πολιτική από ότι ήταν.

Η εκπομπή του έγινε ουσιαστικά μία πλατφόρμα υποστήριξης της ίσης πρόσβασης οικογενειών στην περίθαλψη και ταυτόχρονα δριμείας κριτικής απέναντι στις προσπάθειες του Κογκρέσου να καταργήσουν το σχετικό νομοσχέδιο Ομπάμα που την προβλέπει.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση