GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Μαχαίρωσε 88 φορές την φίλη του επειδή τον κορόιδεψε - ΦΩΤΟ

...

Μιά όμορφη Ρωσίδα σκιέρ μαχαιρώθηκε 88 φορές από τον φίλο της. Της είπε να κλείσει τα μάτια και να περιμένει μια ομορφη έκπληξη και στη συνέχεια την σκότωσε.

Η Irina Kozlova, 34 ετών, πήγε με τον Evgeny Markov, με τον οποίο πρόσφατα είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους, σε ένα γραφικό χωριό. Αφού της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της, έβγαλε ένα μαχαίρι και πραγματοποίησε την σοκαριστική επίθεση.

Το σώμα της Ιρίνα βρέθηκε στο αυτοκίνητο της στο χωριό Ust-Mana με θέα στον ποταμό Yenisei, στη Σιβηρία. Ο δολοφόνος συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ απολάμβανε ήρεμα το δείπνο του σε εστιατόριο.

Ο άνδρας αναστατώθηκε όταν η κοπέλα ανακάλυψε την αλήθεια για το ψέμα που της είχε πει για την επαγγελματική του κατάσταση. Ο Markov είχε παρουσιαστεί ως πετυχημένος επιχειρηματίας, ενώ στην πραγματικότητα δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ομολόγησε αμέσως το έγκλημα, ενώ δήλωσε πως η κοπέλα τον κορόιδεψε. Η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών, η οποία διερευνά σοβαρά εγκλήματα δήλωσε: «Την παραμονή της δολοφονίας ο άντρας ενημέρωσε την κοπέλα, ότι ήθελε να την εκπλήξει και την κάλεσε να επιλέξει ένα ρομαντικό μέρος. Τον οδήγησε στο χωριό, όπου ο άντρας της είπε να κλείσει τα μάτια της και έπειτα με ένα μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλές πληγές που ήταν θανατηφόρες».

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση