GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βασικό θέμα της συνέντευξης Ερντογάν σύμφωνα με το Anadolu

...

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ πριν την άφιξή του στην Αθήνα αναφέρεται το πρακτορείο Anadolu.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου αναφορικά με την έκδοση των πραξικοπηματιών. «Η καθυστέρηση της δικαιοσύνης είναι άρνηση της δικαιοσύνης (…) Υπάρχουν χώρες με τις οποίες συνεργαστήκαμε γρήγορα σε αυτό, αλλά με την Ελλάδα δεν μπορούσαμε να το κάνουμε», δήλωσε ο κ. Εντογάν, ο οποίος υπενθύμισε κατά τη συνέντευξή του πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεσμευτεί σε συνάντησή τους να εκδώσει τους πραξικοπηματίες σε 15-20 μέρες.

Το πρακτορείο Anadolu αναφέρεται, επίσης, στις δηλώσεις Ερντογάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. «Οι κακές σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας είναι παρελθόν. Σήμερα, υπάρχουν δύο χώρες που συνάπτουν στρατηγικές συμφωνίες υψηλού επιπέδου και αναπτύσσουν σχέσεις βάσει αυτών», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση