GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bούτσης: Το 2018 ελπίζουμε βάσιμα ότι θα βγούμε από την κρίση

Το 2018 είναι μια σημαντική, σημαδιακή χρονιά για τη χώρα μας, καθώς ελπίζουμε βάσιμα και ρεαλιστικά ότι θα βγούμε από την κρίση που για ...

Το 2018 είναι μια σημαντική, σημαδιακή χρονιά για τη χώρα μας, καθώς ελπίζουμε βάσιμα και ρεαλιστικά ότι θα βγούμε από την κρίση που για πολλά χρόνια, επτά-οκτώ χρόνια, επέφερε πολύ μεγάλες αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των Ελλήνων», τόνισε στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης.
Ο κ. Βούτσης, με την ευκαιρία των γιορτών και ενόψει του νέου έτους, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:
«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων σας εκφράζω τις πιο θερμές μου ευχές για υγεία πρώτ’ απ’ όλα, ειρήνη, ευημερία, ατομική, οικογενειακή, συλλογική, σ’ ένα κόσμο όπου συνυπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες και δυνατότητες αλλά και τεράστιες ανισότητες που αυξάνονται.
Όπως είδαμε πρόσφατα, κατά ένα τρισεκατομμύριο αυξήθηκε μέσα σ’ ένα χρόνο η περιουσία των πεντακοσίων πλουσιότερων ανθρώπων κι άλλο ένα τρισεκατομμύριο ήταν οι φοροαπαλλαγές επίσης για τους πλούσιους στις ΗΠΑ, την ίδια ώρα που υπάρχουν τεράστιες κοινωνικές ανάγκες και ανισότητες.
Το 2018 είναι μια σημαντική, σημαδιακή χρονιά για τη χώρα μας, καθώς ελπίζουμε βάσιμα και ρεαλιστικά ότι θα βγούμε από την κρίση που για πολλά χρόνια, επτά-οκτώ χρόνια, επέφερε πολύ μεγάλες αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των Ελλήνων.
Είμαστε σε μία φάση κατά την οποία όλοι σκεφτόμαστε και πρέπει συλλογικά να σκεφτούμε και όλες οι εστίες δημιουργίας μέσα στον ελληνικό λαό να σκεφτούν, να συσκεφθούν, να συμμετάσχουν για το μετά, δηλαδή για ένα παραγωγικό μοντέλο της χώρας εντελώς διαφορετικό, που θα είναι η άρνηση όσων οδήγησαν στη χρεοκοπία τη χώρα μας και στη μεγάλη επώδυνη κρίση την κοινωνία μας.
Ταυτόχρονα, είμαστε σε μία φάση όπου πρέπει ν’ αναζητηθούν οι αναγκαίες ευρύτερες δυνατές πολιτικές και κοινωνικές συμπτώσεις και συγκλίσεις, έτσι ώστε να επιλυθούν μεγάλα ζητήματα, να εκσυγχρονιστεί η νομοθεσία της χώρας μας έτι περαιτέρω στον τομέα των ελευθεριών και των δικαιωμάτων, αλλά ν’ αναζητηθούν και λύσεις στις μεγάλες εθνικές, όπως εμφανίζονται, εκκρεμότητες, με πρώτη απ’ όλες αυτή που αφορά στη γείτονα χώρα και τη σχετική συζήτηση που έχει ξεκινήσει.
Μ’ αυτές τις σκέψεις, εκφράζω και πάλι τις πιο θερμές μου ευχές σε όλους και σε όλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση