GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίτσας: Γιατί η ΝΔ δεν θέτει ευθέως θέμα για μίζες; - BINTEO

...

"Τα περισσότερα όπλα που είχε ο ISIS ήταν κάποιας κατασκευής. Μια σειρά από αυτά ήταν αμερικάνικα, τουρκικά, ρωσικά. Για εμένα δεν υπάρχει θέμα, τουλάχιστον ως αυτή τη στιγμή" είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφορικά με τις αποκαλύψεις της ΝΔ ότι στη Ράκκα της Σύριας βρέθηκαν όπλα που είχε προμηθεύσει ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι "αυτός ο κύριος είναι αντιπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας, ο δικός μας αντιπρόσωπος ήταν η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών, το αποδεικνύουν όλα τα έγγραφα. Εγώ θέλω να κάνω ένα ευθύτατο ερώτημα, λέει η ΝΔ ότι υπάρχει ζήτημα μίζας σε αυτή την υπόθεση ναι ή όχι;"

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, υποστήριξε ότι από την στιγμή που δεν πουλήθηκαν τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία η Ελλάδα δεν έχασε τίποτα. "Τι πάει να πει χάσαμε; Δώσαμε κάτι και δεν πήραμε το αντίτιμο; Δεν δώσαμε τίποτα, δεν πήραμε το αντίτιμο, άρα μηδέν".

Για τη μετωπική σύγκρουση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με τον Πρόεδρο του ΣτΕ, ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για "ήπια τοποθέτηση του κ. Κοντονή στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του που η αντίδραση ήταν το ελάχιστο υπερβολική. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να συνδέουμε τον θεσμό με τους φυσικούς του φορείς... Υπάρχει κάποιος θεσμός ή φυσικό πρόσωπο εκτός συζήτησης και κριτικής με βάση το Σύνταγμα;" διερωτήθηκε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση