GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO! Τσίπρας: «Πρέπει να γίνει συζήτηση με τη μειονότητα για τους μουφτήδες...»

Για τη δήλωση του Κώστα Γαβρόγλου σχετικά με την εκλογή των μουφτήδων ρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που π...


Για τη δήλωση του Κώστα Γαβρόγλου σχετικά με την εκλογή των μουφτήδων ρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής.
Ερωτηθείς για το εάν έχει ξεκινήσει μια τέτοια συζήτηση είπε ότι η κυβέρνηση την έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στο εσωτερικό της. «Έρχεται ως μια αντικειμενική ανάγκη που δεν αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και δεν αφορά στον Τούρκο πρόεδρο. Είναι μια συζήτηση που έχει ξεκινήσει και πρέπει να επεκταθεί δημόσια και ανοιχτά με τη μουσουλμανική μειονότητα, τους Έλληνες πολίτες που ζουν στη Θράκη. Ήδη έχουμε πάρει πρωτοβουλίες που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας στη Θράκη» τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Όπως είπε αυτή, η συζήτηση πρέπει να γίνει με τη μουσουλμανική μειονότητα, να καταλήξει το συντομότερο δυνατό και να υπάρξει και η αντίστοιχη νομοθέτηση, ώστε σε ένα βάθος χρόνου να δημιουργηθούν οι εξελίξεις για να ξεπεράσουμε τα σημερινά εμπόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση