GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν για το Κυπριακό: Τίθενται θέματα που παρουσιάζονται ως υπεκφυγές της τελευταίας στιγμής - BINTEO

...

Για θέματα που παρουσιάζονται ως υπεκφυγές της τελευταίας στιγμής προκειμένου να μην δοθεί λύση στο Κυπριακό, κατηγόρησε την Ελληνοκυπριακή πλευρά ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

"Ως προς το Κυπριακό, στο Νταβός ο Ανάν με παρακάλεσε να καταθέσω τις σκέψεις μου κι εγώ του είπα ότι θέλω να ακούσω τις δικές του σκέψεις ώστε να κινηθούμε ομονοούντες σε μία κοινή λύση. Αναθέσαμε το θέμα στους υπουργούς εξωτερικών και μετά κάναμε μία συνάντηση. Όμως, την τελευταία στιγμή η ελληνοκυπριακή πλευρά ζήτησε να αποχωρήσει από τις συνομιλίες. Εγώ επέμεινα και είπα ότι εδώ πρέπει να ολοκληρώσουμε και να υπογράψουμε μια συμφωνία", ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος και συνέχισε:

"Αργότερα στο δημοψήφισμα, οι Τουρκοκύπριοι ήταν υπέρ της λύσης ενώ οι Ελληνοκύπριοι ήταν αρνητικοί κατά 60%. Οι Ελληνοκύπριοι μας το υποσχέθηκαν ότι θα φτάσουμε στην λύση. Έγινε και στην Ελβετία, στο Γκραντ Μοντανά συνάντηση για το Κυπριακό. Η ελληνοκυπριακή πλευρά αποχώρησε. Εδώ είναι οι υπουργοί μας, μπορούν να το βεβαιώσουν. Εμείς θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή λύση. Αυτό θέλει και η ελληνική πλευρά, αλλά τίθενται θέματα που παρουσιάζονται ως υπεκφυγές της τελευταίας στιγμής".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση