GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Σκουρλέτη-Παφίλη στη Βουλή για το ΠΑΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφί...


Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος μιλώντας για τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα την περασμένη Κυριακή ανέφερε:
«Παρεξηγηθήκατε που είπα ότι η συγκέντρωση που κάνατε, δεν ήταν διαμαρτυρίας, ήθελε να ακυρώσει μια συζήτηση διαλόγου που αποκαλέσατε φιέστα. Για πρώτη φορά το μισό υπουργικό συμβούλιο πηγαίνει στην καρδιά της Δυτικής Αττικής και συζητά επί δύο ημέρες με τοπικούς φορείς συζητά για πραγματικά προβλήματα. Αυτό αποκαλέσατε φιέστα. Και δεν είναι φιέστα αυτό που κάνατε εσείς; Κατεβάσατε φοιτητές από όλη την Ελλάδα με πούλμαν. Πότε το κάνατε αυτό στην κυβέρνηση Σαμαρά;».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ όπως ήταν φυσικό ζήτησε τον λόγο και απέδωσε στον υπουργό μεγάλο θράσος: «Διαστημικό θράσος χρειάζεται για να φέρνεις σαν κλέφτης τη νύχτα τροπολογία για κατάργηση της απεργίας, να στηρίζεις την εργασιακή ζούγκλα και την κόλαση στα εργοστάσια να έχεις στείλει τον κόσμο στον Καιάδα, να στηρίζεις με δέκα χέρια το μεγάλο κεφάλαιο και να κατηγορείς αυτούς που προσπαθούν και αντιπαλεύονται τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της κυβέρνησης που τους στηρίζει».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση