GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Ιωάννης Φαφαλιός

Ένας από τους επιφανείς Έλληνες πλοιοκτήτες , ο Ιωάννης Δ. Φαφαλιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου. Η Ελληνική Επιτ...

Ένας από τους επιφανείς Έλληνες πλοιοκτήτες , ο Ιωάννης Δ. Φαφαλιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου.
Η Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας (GSCC) σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο Ιωάννης Δ. Φαφαλιός αποτέλεσε αξιοσέβαστο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο Για πολλά χρόνια διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι. Σημειώνεται πως η ταφή θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, στην Παναγία Μούτσαινα στον Βροντάδο, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 13:00.
Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνων, να διατεθούν χρήματα στο Ναυτικό Μουσείο Χίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο ή στην ΑΕΝ Οινουσσών για την σίτιση των σπουδαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση