GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιαργκόβας: "Με πατερίτσες η έξοδος από τα μνημόνια"

...

Την πεποίθηση ότι, με πατερίτσες θα είναι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια εξέφρασε σήμερα ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής,Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο καθηγητής ο κ.Λιαργκόβας ανέφερε ότι, "έχουμε πει ως επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής ότι δεν θα είναι μήνας του μέλιτος ο πρώτος μήνας εξόδου από το πρόγραμμα".

Επιπλέον ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής ανέφερε ότι, "η ομάδα του έχει συντάξει μελέτη σύμφωνα με την οποία δεν υπάρξει κανένα όφελος από την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά η οποία θα εφαρμοστεί από την 1/1/2018. Εκτίμησε επίσης ότι δύσκολα θα πιαστεί ο στόχος 1,6% ανάπτυξη και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει η ανάπτυξη στο 3ο τρίμηνο του έτους να φτάσει το 3,1%".

Ο κ. Λιαρκόβας τόνισε πως πρέπει όλα τα κόμματα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να στηρίξουν ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Υπογράμμισε ακόμη ότι "η υψηλή φορολογία εμποδίζει την προσέλκυση ξένων επενδύσεων ενώ τόνισε ότι τα ψηφισμένα μέτρα του μνημονίου θα εφαρμοστούν ακόμη και μετά το τέλος του προγράμματος".

Επιπροσθέτως επεσήμανε ότι λόγω και της μείωσης των συντάξεων από 1/1/2019 η κατάσταση θα γίνει χειρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση