GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το τι προηγήθηκε της τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους

...


Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας που ξεκληρίστηκε από τα χέρια του 46χρονου αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη.

Μόλις την προηγούμενη μέρα την είχε πάει βόλτα μαζί με την 4χρονη κορούλα του. Οι δυο τους είχαν σταματήσει στον φούρνο της γειτονιάς και της είχε αγοράσει κουλούρι.

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο, ο θείος της άτυχης γιατρού και μητέρας της μικρούλας, έπινε καφέ με το ζευγάρι στο καφενείο της γειτονιάς της οδού Ευριπίδου.

Όσοι τους γνώριζαν στους Αγίους Αναργύρους, αλλά και οι συνάδελφοι της γνωστής ρευματολόγου στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου εργαζόταν παράλληλα, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν γι' αυτή την οικογένεια.

Όσο για την πεθερά του 46χρονου αστυνομικού, η οποία είχε χάσει πρόσφατα τόσο τον γιο όσο και τον σύζυγό της, όλοι λένε ότι στήριζε το ζευγάρι με όλες της τις δυνάμεις. "Αυτή η γυναίκα όχι απλώς δεν τους χώριζε, αλλά τους στήριζε και στα πολύ δύσκολα που πέρασαν με τον θάνατο του αδελφού της Ελένης", αναφέρει στην εφημερίδα Espresso κάτοικος της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση