GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανός πρώην πεζοναύτης ισχυρίζεται ότι υπηρέτησε στον... Άρη πολεμώντας... εξωγήινους - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Αμερικανός πρώην πεζοναύτης ισχυρίζεται ότι πολέμησε επί 17 χρόνια στον Άρη, προκειμένου να προστατεύσει τις ανθρώπινες αποικίες από...

Ένας Αμερικανός πρώην πεζοναύτης ισχυρίζεται ότι πολέμησε επί 17 χρόνια στον Άρη, προκειμένου να προστατεύσει τις ανθρώπινες αποικίες από τους Αρειανούς.
Ο άνδρας, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Captain Kaye, υποστηρίζει ότι υπάρχει ένας μυστικός, πολυεθνικός οργανισμός που ονομάζεται Earth Defense Force, που χρησιμοποιεί στρατιωτικό προσωπικό από διάφορες χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα και οι ΗΠΑ. Μιλώντας στο ExoNews TV ο Captain Kaye δίνει "λεπτομέρειες" για την εκπαίδευσή του σε αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας, ενώ λέει πως η εκπαίδευσή του πραγματοποιήθηκε σε μια κρυφή διαστημική (εννοείται...) βάση που ονομάζεται Lunar Operations Command.
Όσον αφορά την αποστράτευσή του, ο πρώην πεζοναύτης είπε πως στην τελετή παραβρέθηκαν διάφοροι VIP, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ.
(Η φωτογραφία είναι από την ταινία του σπουδαίου Τιμ Μπάρτον "Οι Αρειανοί επιτίθενται" του 1996)
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση