GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Ερντογάν και Καμμένος έχουν κοινό ψώνιο - ΒΙΝΤΕΟ

...

Την άποψη ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα θα έπρεπε να αναβληθεί εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας πως: "να είναι το διεθνές κλίμα περί την Τουρκία ευνοϊκότερο για την ίδια και επομένως και για εμάς".

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, σε ερώτηση για το τι θέματα μπορεί να θέσει και τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, απάντησε: "Δεν έχει θέματα η Ελλάδα. Το θέμα της Ελλάδας είναι ένα, να μας αφήσει ήσυχους η Τουρκία, να μην μας ενοχλεί".

"Η Τουρκία πριν από λίγα χρόνια δεν έθετε θέμα Θράκης, τώρα θα θέσει θέμα Θράκης και θα πάει εκεί ο Ερντογάν. Για πρώτη φορά ένας πρόεδρος της Τουρκίας πάει στη Θράκη", τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

"Τουλάχιστον, θα μπορούσαμε να τον στείλουμε πρώτα στη Θράκη και να έρθει μετά στην Αθήνα, ώστε να του πούμε "αρρώστησε ο Τσίπρας, ματαιώνεται η υπόλοιπη επίσκεψη και αναβέλλεται για αργότερα", αναλόγως με το τι θα είχε γίνει στη Θράκη", σχολίασε ο πρώην υπουργός.

Μάλιστα, δήλωσε βέβαιος πως ο Τούρκος πρόεδρος θα ασχημονήσει. "Μα, δεν μπορεί να μην ασχημονήσει, είναι ο πρόεδρός τους", είπε χαρακτηριστικά.

"Οι αδιάλλακτοι τουρκόφωνοι και τουρκίζοντες μουσουλμάνοι της Θράκης θα πανηγυρίσουν σαν να έμπαινε ένας Έλληνας απελευθερωτής στην Κωνσταντινούπολη", είπε ο Πάγκαλος και συνέχισε, αναφερόμενος στον Τούρκο πρόεδρο: "Αυτός ο άνθρωπος έχει ψώνιο, ανάλογο με τον Πάνο Καμμένο, ντύνεται, τον υποδέχονται φρουρές".

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ Πάγκαλου στον ΣΚΑΪ:

1 σχόλιο

  1. «Κυνηγός» επιδομάτων;;; Κουπόνια, επιδόματα, κοινωνικά μερίσματα, λαχνοί… Στην Ελλάδα της μνημονιακής φτώχειας, ανέχειας και ανεργίας, «ευδοκιμεί» ένα νέο είδος …κυνηγών! Άνθρωποι κάθε ηλικίας στήνουν «καρτέρια ελπίδας». Κάνουν αιτήσεις, στοιβάζονται σε ουρές, αναζητούν στο διαδίκτυο ένα επίδομα!

    Υποψήφιοι δικαιούχοι του «Κοινωνικού Μερίσματος», προστρέχουν σε ΚΕΠ, για να βρουν το δίκιο τους, αφού μια ηλεκτρονική εφαρμογή τους έκοψε τα λίγα ευρώ που πίστευαν ότι δικαιούνται. Κλάματα και παρακάλια, μπροστά σε υπάλληλους για να πάρουν τα 200,300 και 500 ευρώ ώστε να κάνουν Χριστούγεννα...ξευτηλες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Γαμημένα παιδιά του συστήματος....Σχεδόν 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι μπήκαν την Πέμπτη στο σύστημα, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για να δουν αν συγκαταλέγονται στους 1.000 τυχερούς που θα κερδίσουν το «αστρονομικό» ποσό των 1.000 ευρώ, της φορολοταρίας! Πρόκειται για το νέο τζόκερ που θα στήνει κάθε μήνα η κυβέρνηση Τσίπρα, πουλώντας ελπίδα, που το 2015 έταζε ότι …έρχεται!

    Στην Ελλάδα του 2017 οι υποψήφιοι «επιδοματούχοι», έχουν γίνει στρατιές. Στη χώρα το 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,6% του πληθυσμού ή 3,8 εκατομμύρια άνθρωποι!

    Σύμφωνα με νέα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, που δημοσιοποιήθηκαν πριν τέσσερις μέρες, υπό τον κίνδυνο φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού ζει το 37,5% των παιδιών στην Ελλάδα. Ποσοστό που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Το 1/3 μιας ολόκληρης γενιάς «εκπαιδεύεται» να ζει στην ανέχεια. Με μειωμένες προσδοκίες και χωρίς όνειρα. Είναι η επόμενη «σειρά» των …«επιδοματούχων».

    Σύμφωνα με τη Eurostat, ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού όταν αντιμετωπίζει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω προβληματικές καταστάσεις: Είτε θεωρείται φτωχός (δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος), είτε ζει σε κατάσταση ένδειας (δηλαδή στερείται βασικά καταναλωτικά αγαθά, ή αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις), είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας (δηλαδή σε οικογένεια που κανένα μέλος της δεν έχει «κανονική δουλειά»).

    Δηλαδή, στον όρο ‘’σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό’’, περιλαμβάνεται ο πληθυσμός που διαβιεί σε νοικοκυριά:

    Ακόμα και τα «ψίχουλα» των επιδομάτων, ενόψει της τρίτης αξιολόγησης, μπαίνουν στην Προκρούστεια Κλίνη. Οι δανειστές με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, ετοιμάζουν «ψαλίδι»....Ο ΠΡΩΤΟΣ που θα ρίξει Έναν πολιτικό μαλάκα ΝΕΚΡΌ ανεξαρτήτου κόμματος θα μείνει στην ΙΣΤΟΡΊΑ..μετά η δουλειά θα πάει αλυσίδα..μέχρι να τους αφανίσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση