GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης για επίσκεψη Ερντογάν: Όσοι το σχεδίασαν έχουν ήδη μετανιώσει

...

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην πολιτική ζωή ότι μπαίνουν κάποιες συγκεκριμένες αρχές να μην προέρχονται από την ίδια οικογένεια, πρόσωπα στην κυβέρνηση» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,Άδωνις Γεωργιάδηςαναφερόμενος στην απόφαση του προέδρου της ΝΔ να «αποκλείσει» από κάθε υπουργικό και πολιτειακό αξίωμα την Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι, «δεν μπορεί η εξουσία να ασκείται από τα ίδια πρόσωπα» και συνέχισε λέγοντας ότι,«δεν μπορεί να είναι κριτήριο επιλογής εισόδου ή εξόδου σε ένα ψηφοδέλτιο το αν είναι κάποιος γόνος ή δεν είναι».

Ενώ όσον αφορά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, ο κ.Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «το ταξίδι σχεδιάστηκε εντελώς πρόχειρα» και ότι «όσοι το σχεδίασαν έχουν ήδη μετανιώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση