GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Βαλ Κίλμερ περιγράφοντας τη μάχη του με τον καρκίνο

...


Ο Βαλ Κίλμερ μίλησε σε συνέντευξη του στο Hollywood Reporter για την διετή μάχη του με τον καρκίνο.

Δήλωσε ότι έχει βιώσει μια «διετή μάχη με τον καρκίνο του λαιμού». Είναι η πρώτη φορά που ο Κίλμερ παραδέχεται ότι πάσχει από καρκίνο. Τον Νοέμβριο του 2016 είχε αρνηθεί με μια δήλωση του στο Facebook, τον ισχυρισμό του Michael Douglas ότι είχε καρκίνο.

Η θεραπεία συμπεριλάμβανε χημειοθεραπεία και μια έπέμβαση στην τραχεία του, σημείωσε ο δημοσιογράφος Seth Ambramovitch.

“Ο Douglas προσπαθούσε να με βοηθήσει γιατί οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν που ήμουν εκείνες τις ημέρες. Ο καρκίνος θεραπεύτηκε, αλλά η γλώσσα μου είναι ακόμα πρησμένη και συνεχίζεται η ανάρρωση. Δεν ακούγομαι σαν τον εαυτό μου ακόμα και πολλοί νομίζουν ότι είμαι ακόμα πολύ άρρωστος" είπε.

Μετά την περιπέτεια της υγείας του, βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι. «Ήμουν πολύ σοβαρός», παραδέχεται. "Θα ήμουν αναστατωμένος με πράγματα όπως τα Όσκαρ και η αναγνώριση όταν δεν έρχονταν. Θα ήθελα να έχω περισσότερα Όσκαρ από τον καθένα"τονίζει. "Η Μέριλ Στριπ πρέπει να αισθάνεται αρκετά καλά, ξέρεις, πρέπει να αισθάνεσαι ωραία να γνωρίζεις ότι όλοι σε αγαπούν".

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση