GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζακ ποτ για Κριστιάνο Ρονάλντο - Κούκλες μαμά και κόρη

...

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης τους, δήλωσε πως έχουν έρθει πιο κοντά ως ζευγάρι.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η οποία είναι 23 ετών, παραχώρησε τη συνέντευξη στο περιοδικό Hello. Για τη σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή είπε πως είναι "μια όμορφη σχέση". Η Ροντρίγκεζ σύστησε στο κοινό τη νεογέννητη κόρη της Αλάνα Μαρτίνα, η οποία γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη, με μία χαριτωμένη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί. Το ζευγάρι είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στο instagram, αλλά είναι η πρώτη επίσημη φωτογράφιση της μικρής.

«Σίγουρα μας έφερε πιο κοντά. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ». Η Αλάνα είναι το πρώτο τους παιδί, ενώ είναι το τέταρτο παιδί για τον 32χρονο άσσο. Ο Κριστιάνο έχει τον επτάχρονο γιο του Κριστιάνο Jr και δίδυμα Εύα και Ματέο, που γεννήθηκαν νωρίτερα φέτος.

"Τα παιδιά είναι η χαρά μας. Ξυπνάμε και το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τους αγκαλιάσουμε και να τους φιλήσουμε, να τους βάλουμε στις μικρές καρέκλες τους και να τους παρακολουθήσουμε ενώ τρώνε το πρωινό τους και να βεβαιωθούμε ότι έχουν ό, τι χρειάζονται και ούτω καθεξής όλη μέρα. Αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για όλους μας».

Η νεαρή μητέρα τόνισε πως ο σύντροφός της την στήριξε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τη γέννηση της μικρής.

«Όταν πήγαμε σπίτι από το νοσοκομείο, οργάνωσε ένα δείπνο έκπληξη, με όλους τους πλησιέστερους και αγαπημένους μας φίλους. Ένιωσα σαν την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο" δήλωσε.

"Έχω βρει την αγάπη, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά, έχουμε μια όμορφη σχέση και όταν τον έχω δίπλα μου, έχω τα πάντα" συμπλήρωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση