GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η περιουσία της πεθεράς η αιτία του μακελειού στους Αγίους Αναργύρους

Ο 46χρονος αρχιφύλακας και δράστης του φονικού στους Αγίους Αναργύρους φέρεται να διεκδικούσε μερίδιο από την περιουσία της πεθεράς του...


Ο 46χρονος αρχιφύλακας και δράστης του φονικού στους Αγίους Αναργύρους φέρεται να διεκδικούσε μερίδιο από την περιουσία της πεθεράς του.
Οι καβγάδες με την άτυχη 70χρονη ήταν συχνό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα, με τη 49χρονη σύζυγό του να βρίσκεται στη "μέση" μίας χρόνιας διαμάχης ανάμεσα τους.
Η σχέση του 46χρονου με την πεθερά του χειροτέρεψε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και συγκεκριμένα μετά τον θάνατο του αδελφού της συζύγου του, σύμφωνα με το Έθνος.
Ο αρχιφύλακας άρχισε να ζητά επίμονα από την πεθερά του να παραχωρήσει στην κόρη της ένα διαμέρισμα επί της οδού Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους, προκειμένου η σύζυγος του να το χρησιμοποιήσει ως ιατρείο και να απαλλαγούν από το ενοίκιο.
Ο δράστης θεωρούσε ότι η πεθερά του, μετά και τον θάνατο του γιου της, όφειλε να γράψει στην κόρη της τα περιουσιακά της στοιχεία.
Πηγή πληροφοριών: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση