GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ακριβές συνήθειες και οι «τρελές» απαιτήσεις της Εμινέ Ερντογάν στα ταξίδια του Τούρκου Προέδρου

...

Η Εμινέ Ερντογάν μπορεί να θέλει να βγάλει προς τα έξω ένα ταπεινό προφίλ, όμως κατά καιρούς στον τουρκικό Τύπο έχουν γραφτεί πολλά για τα ακριβά γούστα της Πρώτης Κυρίας της γείτονoς, αλλά και για τις τρελές της απαιτήσεις.

Τρανό παράδειγμα των τρελών της απαιτήσεων και των ακριβών της γούστων ήταν η βόλτα της στις Βρυξέλλες το 2016. Η Εμινέ Ερντογάν έκλεισε ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο στη βελγική πρωτεύουσα για να ψωνίσει επώνυμα ρούχα και τσάντες, τη στιγμή που ο σύζυγός της συνομιλούσε με τους Ευρωπαίους ηγέτες για την περίφημη συμφωνία της χώρας του με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό.

Επίσης λέγεται πως η Εμινέ Ερντογάν σε ταξίδι στη Βαρσοβία ξόδεψε περίπου 44.000 ευρώ σε παζάρι με αντίκες.

Συν τοις άλλοις, η Εμινέ Ερντογάν είχε μία τρελή απαίτηση και επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, ήταν να γευματίσει στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με την σύντροφό του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα ζητώντας να την σερβίρουν μόνο γυναίκες. Βέβαια, το χατήρι της δεν θα γίνει… μιας και όλα δείχνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση