GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με βίντεο που δείχνει ναζιστική σημαία σε στρατόπεδο καραμπινιέρων

...

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από ιστότοπο της Φλωρεντίας και το οποίο δείχνει ναζιστική σημαία μέσα σε δωμάτιο στρατοπέδου των καραμπινιέρων της πρωτεύουσας της Τοσκάνης. Δίπλα στη σημαία, διακρίνεται και ένα πόστερ με τον γραμματέα της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, με όπλο ανά χείρας, το οποίο είναι πιθανότατα αποτέλεσμα φωτομοντάζ.

«Υπάρχει ενδεχόμενο να ληφθούν κυρώσεις, ενώ εξετάζεται και η ποινική διάσταση της όλης υπόθεσης», ανακοίνωσε το σώμα των καραμπινιέρων.

«Η ιταλική αβασίλευτη Δημοκρατία και το Σύνταγμά της, βασίζονται στις αρχές της αντίστασης στον φασισμό και στον ναζιφασισμό», δήλωσε η υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Τζεντιλόνι, Ρομπέρτα Πινόττι.

«Όποιος αποφασίζει να αναρτήσει σημαία του Ράιχ, δεν έχει το δικαίωμα να ανήκει στις Ένοπλές Δυνάμεις της χώρας, διότι δεν σέβεται τον όρκο του», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση