GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν ξυπνά και δεν κοιμάται ο Έλληνας πολίτης με το πρόβλημα εάν θα γίνω εγώ υπουργός ή όχι" είπε μεταξύ άλλων η κ. Ντόρα Μπα...


"Δεν ξυπνά και δεν κοιμάται ο Έλληνας πολίτης με το πρόβλημα εάν θα γίνω εγώ υπουργός ή όχι" είπε μεταξύ άλλων η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
"Είμαι κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού και έχω μεγαλώσει με την αντίληψη ότι η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος και να σε βάζει στη βουλή... Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη βουλή των Ελλήνων" ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για σημαντικό Συνέδριο "χωρίς παραφωνίες" και σημείωσε ότι η ΝΔ θα βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα, τονίζοντας ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.
"Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, χρειαζόμαστε συμμαχία με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους, με την κοινωνία των πολιτών" ανέφερε η κ. Μπακογιάννη και σημείωσε ότι η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

1 σχόλιο


  1. Αυτό το άλογο Δρακουλό-κατασκεύασμα μετρήθηκε, καταψηφίστηκε και αποκλείστηκε από την Βουλή το 2009.

    Η επιτομή του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή…

    Η Ντόρα είναι μια φούσκα κενού περιεχόμενου , δημιούργημα των ΜΜΕ, των κρατικοδίαιτων μεγάλο-εργολάβων , η οποία δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην πανάκριβα πληρωμένη πολίτικη της καριέρα.

    Τα κρεμασμένα γεροντοπρογούλια της κακομαθημένης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου δεν μας πείθουν πιά.

    Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει οριστικά πολιτική σύνταξη για να τελειώνουμε μια και καλή με την παρουσία της;

    Οι σοβαροί ενημερωμένοι πολίτες την αντιμετωπίζουν ως τελειωμένη στην πολιτική σκηνή της καταχρεωμένης χώρας.

    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την ξοφλημένη κωλό-γριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση