GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Να δω πως θα ξεμπερδέψετε με Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη και Στρατούλη που θα πάτε να τους βάλετε φυλακή - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση για την τροπολογία περί των πλειστηριασμών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδ...


Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση για την τροπολογία περί των πλειστηριασμών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα μέτρα θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαχείρισης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ήταν κάποια στιγμή το 2014 όταν ως καλεσμένος στην εκπομπή των Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου στον Realfm 97,8 με ρώτησαν για τους πλειστηριασμούς. Είπα ότι σε ένα καπιταλιστικό σύστημα οι πλειστηριασμοί είναι απαραίτητοι», τόνισε, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Όταν το είπα τις επόμενες 15 ημέρες δεν υπήρχε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να μη με υβρίσει. Είχε βγάλει ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου».
«Καταλαβαίνετε την έκπληξη μου όταν βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ με πόση θέρμη σήμερα υπερασπίζονται τη σταθερότητα των τραπεζών», είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Έχετε μπλέξει πολύ άσχημα. Είπατε ότι θα αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτα από την τροπολογία. Είστε ο ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων . Έχουμε πλειστηριασμούς. Το κίνημα των κινημάτων που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και νομοθετεί υπέρ ή κατά των κινημάτων; Προφανώς κατά».
Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση διερωτήθηκε πως «αν αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτο θα δουλέψει η τροπολογία ώστε να γίνουν πλειστηριασμοί;» και απάντησε: «Όχι. Δεν θα τολμήσει ποτέ κανένας να κάνει μήνυση».
«Με την ψήφο σας θα συλληφθεί ο κ. Λαφαζάνης και η Ζωή. Θέλω τότε πάρα πολύ να σας δω όταν οι πρώην σύντροφοί σας θα σας κατηγορούν ότι τους κλείνετε στη φυλακή να δω πως θα πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Όχι μόνο γίνατε τραπεζικότεροι των τραπεζών, πιο καπιταλιστές των καπιταλιστών, εδώ έχει και το ακόμα πιο ωραίο. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι αρχηγός των «53» χτυπάει το σφυρί στη Wall Street. Άρες μάρες κουκουνάρες. Αν τη χαλάσετε την τροπολογία θα είμαστε πάλι εδώ σε δυο εβδομάδες, αν την κρατήσετε θα τρέχετε να βγάλετε τον Στρατούλη με εγγυητική από τη φυλακή».
O κ. Γεωργιάδης, όμως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα του με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κωνσταντίνο Λουράντο.
«Και μόνο μία κουβέντα επί προσωπικού για τον καλό μου φίλο, τον Κώστα Λουράντο, υπήρχε κάποτε ένας πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου ονόματι Κώστας Λουράντος, τώρα δεν βρήκε τη ψήφο του και έχει φύγει από το Δ.Σ., αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Τι έκανε αυτός ο μεγάλος συνδικαλιστής, αν και υποτιθέμενος Νεοδημοκράτης; Όταν εμείς λέγαμε "όχι" στην τρόικα και εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ υποσχόσασταν ότι θα πάρετε και πίσω τα μισά που είχαμε δεχθεί εμείς, βγήκε και είπε στην ελληνική κοινωνία ότι μετατρέπει 11.000 φαρμακεία σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Τύπωσε επίσης κάτι αφίσες και έλεγε για «μαύρο» στον Χατζηδάκη και στον Άδωνι Γεωργιάδη. Σήμερα, λοιπόν, είπε ο κ. Λουράντος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το αμίμητο. Μου υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει την αλλαγή του ιδιοκτησιακού των φαρμακείων και συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας του είπε ότι αυτό δεν πρόκειται να το δεχθούμε ούτε μία στο εκατομμύριο. Μα καλά θα μου πείτε πως ο κ. Λουράντος πίστεψε τον Τσίπρα. Έλα που τον πίστεψε και έκανε τα φαρμακεία εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατάλαβαν τι σημαίνει να πιστεύεις στον ΣΥΡΙΖΑ».
Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και συμπλήρωσε: «Να δω τώρα πως θα ξεμπερδέψετε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη που θα πάτε να τους βάλετε φυλακή».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση