GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία - Οι "πράσινοι" βούλιαξαν στο χιόνι και κινδυνεύουν με πρόωρο αποκλεισμό

...


Βαριά ήττα από τη Λαμία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο αγώνα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι νεοφώτιστοι διέσυραν τους «πράσινους» με 4-1 και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5' και στο 45' οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42' ο Παντελιάδης, ενώ στο 90' ο Μπλάζιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Λαμία. Η ομάδα του Ουζουνίδη μείωσε στο 82' με τον Μολίνς, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Στο 5' ο Πίτι έκανε το 1-0 και στο 42' ο Παντελιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ισπανός επιθετικός στο 45' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη Λαμία με το τρίτο τέρμα που σημείωσε. Οι «πράσινοι» στο 38' είχαν δοκάρι με τον Λουντ στη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και σκόραρε στο 54' με τον Κουρμπέλη, αλλά ο βοηθός το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στο 82' ο Μολίνς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 3-1. Στο 90' ο Μπλάζιτς, όμως, έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των «πρασίνων» και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση