GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόνσον: Τα καταπιεστικά ισλαμικά καθεστώτα ευθύνονται για την τρομοκρατία, όχι η Δύση

...

Τα καταπιεστικά καθεστώτα που κυβερνούν σε μουσουλμανικά κράτη ευθύνονται για την ισλαμική τρομοκρατία και όχι η εξωτερική πολιτική της Δύσης, αναμένεται να πει σε ομιλία του σήμερα στο Φόρεϊν Όφις ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζόνσον θα καλέσει να υπάρξει διάλογος με τους μουσουλμάνους σε διεθνές επίπεδο και θα υποστηρίξει πως το να επιρρίπτεται η ευθύνη για την άνοδο του ισλαμιστικού εξτρεμισμού στις επεμβάσεις της Δύσης εξυπηρετεί το αφήγημα των τζιχαντιστών, σύμφωνα με ένα ενημερωτικό σημείωμα του βρετανικού ΥΠΕΞ.

Ο Τζόνσον θα υποστηρίξει ότι ο τζιχαντισμός μπορεί να είναι «εθιστικός σαν την κοκαΐνη» και θα επιχειρηματολογήσει ότι το να υποστηρίζεται «πως η τρομοκρατία που βλέπουμε στους δρόμους της Βρετανίας και της Αμερικής είναι κάποιου είδους τιμωρία για τον τυχοδιωκτισμό και την τρέλα στη Μέση Ανατολή σημαίνει πως παραβλέπεται ότι αυτές οι υποτιθέμενες τιμωρίες επιβάλλονται σε ανθρώπους—Σουηδούς, Βέλγους, Φινλανδούς, ή τους Ιάπωνες ομήρους που δολοφόνησε το Ντάες—που δεν έχουν τέτοιο ιστορικό στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση