GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Δείτε πόση είναι τώρα η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ψαλιδίζει» τη δημοσκοπική διαφορά από τη Ν.Δ., σύμφωνα με τον «Σφυγμό» του Νοεμβρίου της Prorata, όπως δημοσιεύτηκε στην «Εφημερί...


Ο ΣΥΡΙΖΑ «ψαλιδίζει» τη δημοσκοπική διαφορά από τη Ν.Δ., σύμφωνα με τον «Σφυγμό» του Νοεμβρίου της Prorata, όπως δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Συγκεκριμένα, η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 33% στους πολίτες που δηλώνουν πιθανότητα πάνω από 50% να την ψηφίσουν στις εκλογές, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 24,5%.
Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής, με ποσοστό 18% στην πρώτη μέτρηση μετά την απόφαση κοινής καταγραφής ΔΗΣΥ-Ποταμιού. Ανοδικά κινείται και το ΚΚΕ που συγκεντρώνει ποσοστό 14,5%. Ακολουθεί η Ένωση Κεντρώων με 7,5%, η Χρυσή Αυγή με 7%, η Πλεύση Ελευθερίας με 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 4,5% και η Λαϊκή Ενότητα με 3,5%.

2 σχόλια

  1. To 99% ψήφιση KATA toυ σύριζα είναι γνωστό σε ΟΛΟΥΣ το θέμα είναι που θα πάνε αυτοί οι ψήφοι αν πάνε στην ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ;;;αΑΝ ΝΑΙ την γαμήσαμε και την γάμησανε..
    οι συριζανελ είναι ΝΕΚΡΟΊ πολιτικά με αυτά που έκαναν και κάνουν η Ν.Δ κλαίει και φωνάζει διότι της έκλεψαν όλο το πρόγραμμα οι ξεφτιλισμένοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...Οι οποίοι κατάφεραν να τους μισή το 98% του ΚΌΣΜΟΥ ...θα φάνε πολύ ξύλο στης εκλογές αυτοί που λένε σε ΌΛΑ ΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ;;;Ψεύδονται οι συριζανελ επιτηδευμένα, προκλητικά, ασύστολα και ανήθικα....
    Τόσο, όσο και για το ότι δήθεν καταργούνται τα μνημόνια, των οποίων όμως τους όρους έχουν υπογράψει για να ισχύουν έως το 2060 και έως το 2115... Τόσο, όσο και με το ότι αρθρογραφούν για ψεύτικα προσωρινά μέτρα αναστολής, κλπ, προκειμένου να διασπάσουν χρονικά την δυναμική του κινήματος ανατροπής της υποδούλωσής μας.


    Αφού συνεχίζουν να βάζουν φόρους και σε ότι δεν παράγει εισόδημα, σε συνάρτηση με την εξουθενωτική πολιτική μειώσεων εισοδημάτων και φόρων, σύντομα θα είμαστε όλοι άστεγοι.... Ο τελικός στόχος που υπηρετούν οι μνημονιακοί είναι κυριολεκτικά η σκλαβοποίηση της Ελλάδας και των Ελλήνων, χωρίς επιστροφή.

    Από όλους τους πληττόμενους, που είναι το 90% της κοινωνίας, χρειάζεται χειρόφρενο στις πολιτικές της άπληστης Νέας Τάξης Πραγμάτων και δυναμική συντεταγμένη πορεία προς την αξιοπρέπεια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση