GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπεσε θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά - ΦΩΤΟ

...

Θύμα διάρρηξης έπεσε για δεύτερη, μάλιστα, φορά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Μαροκινό άσο, Μεχντί Καρσελά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τη Δευτέρα (11/12) το απόγευμα οι δράστες, παραβιάζοντας παράθυρο του 2ου ορόφου, εισήλθαν στην τριώροφη μεζονέτα, όπου διαμένει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στη Βούλα και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ο Καρσελά έζησε για δεύτερη φορά το σοκ της διάρρηξης, καθώς η πρώτη φορά που μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ήταν στις 30 Οκτωβρίου.

Τότε, του πήραν ένα χρηματοκιβώτιο, αλλά τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διάρρηξη είχε ακόμα μεγαλύτερες ζημιές για τον ποδοσφαιριστή, που καθαρά σε ανθρώπινο επίπεδο είναι λογικό να νιώθει σοκαρισμένος, όπως και πολλοί συμπαίκτες του.

Το τελευταίο διάστημα θύματα διάρρηξης στην κατοικία τους έχουν πέσει οι Ελαμπντελαουί, Οφόε και Εμενίκε από τον Ολυμπιακός καθώς και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, όπως ο Αραούχο της ΑΕΚ.

Στη λίστα προστίθεται επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης, Ντέμης Νικολαϊδης και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες απόπειρα έγινε και στην οικία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, αλλά οι δράστες έφυγαν γιατί φοβήθηκαν την παρουσία ανθρώπων από μια εταιρία security.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση