GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο της βασίλισσας Ελισάβετ "μπάζει" νερά - ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο αεροπλανοφόρο του Ηνωμένου Βασιλείου, HMS Queen Elizabeth, "μπάζει νερά" λόγω ελαττωματικής στεγανοποίησης. Κάθε ώρα ε...


Το νέο αεροπλανοφόρο του Ηνωμένου Βασιλείου, HMS Queen Elizabeth, "μπάζει νερά" λόγω ελαττωματικής στεγανοποίησης. Κάθε ώρα εισρέουν 200 λίτρα νερού λόγω της βλάβης.
Η μελλοντική ναυαρχίδα του βασιλικού ναυτικού κοστίζει 3,1 δις λίρες. Το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth είναι το πρώτο αεροπλανοφόρο της κλάσης του και το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο στην ιστορία του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού.
Το πρόβλημα στη στεγανοποίηση των αξόνων που κινεί τις προπέλες του αεροπλανοφόρου HMS Queen Elizabeth εντοπίστηκε κατά διάρκεια των δοκιμών στη θάλασσα. Η βλάβη έχει ως αποτέλεσμα να εισρέουν στο σκάφος κάπου 200 λίτρα νερό την ώρα.
Εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού δήλωσε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί η επισκευή και το σφάλμα αυτό δεν θα εμποδίζει το αεροπλανοφόρο να πλεύσει ξανά στις αρχές του νέου έτους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, στο HMS Queen Elizabeth εισρέουν μέχρι και 200 ​​λίτρα θαλασσινού νερού κάθε ώρα λόγω της βλάβης. Ο ανταποκριτής του BBC, Jonathan Beale, δήλωσε ότι το πρόβλημα ήταν "εξαιρετικά ενοχλητικό" για το Βασιλικό Ναυτικό και ήταν μόνο ένα από τα πολλά προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση