GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάζει μέλι ο Νετανιάχου για τον Τράμπ: Πέρασε για πάντα στην ιστορία της Ιερουσαλήμ

...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ "πέρασε για πάντα στην ιστορία" της Ιερουσαλήμ, μετά την αναγνώριση της πόλης αυτής ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

"Ο πρόεδρος Τραμπ πέρασε για πάντα στην ιστορία της πρωτεύουσάς μας. Το όνομά του θα βρίσκεται δίπλα σε άλλα ονόματα στην δοξασμένη ιστορία της πόλης μας", σημείωσε ο Νετανιάχου, μιλώντας σε εκδήλωση που είχε διοργανωθεί στο υπουργείο Εξωτερικών.

"Πολλές" χώρες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ήδη επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν κατονόμασε καμία από τις χώρες αυτές, αλλά πρόσθεσε ότι κάποιες μπορεί να μεταφέρουν τις πρεσβείες τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ προτού ακόμη μεταφέρουν την δική τους οι ΗΠΑ, κάτι το οποίο η κυβέρνηση Τραμπ αναμένει ότι θα χρειαστεί μερικά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση