GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο "χτύπημα" Φίλη με ενστάσεις για τη ΔΕΗ - Τι είπε για τους πλειστηριασμούς

...

Την παράταση του καθεστώτος προστασίας της πρώτης κατοικίας και τη δυνατότητα να συμμετέχει και ο δανειολήπτης στον πλειστηριασμό με το τελευταίο τίμημα ζητά για ακόμη μια φορά ο Νίκος Φίλης.

"Η κυβέρνηση πρέπει να φέρει νόμο προστασίας της πρώτης κατοικίας" επανέλαβε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινή Ανάγνωση" στο κανάλι της Βουλής.

Ο κ. Φίλης εκτίμησε πως η γ’ αξιολόγηση δεν θα έχει ιδιαίτερη δυσκολία πλην ορισμένων θεμάτων που όπως είπε δεν έχουν κλείσει ακόμα όπως είναι ο ΦΠΑ στα νησιά, ενώ υπογράμμισε ότι δύσκολη θα είναι η τέταρτη και τελευταία αξιολόγηση η οποία θα επιφέρει αλλαγές στην εκπαίδευση.

Σε ό,τι αφορά την πώληση μονάδων της ΔΕΗ υποστήριξε πως διατηρεί επιφυλάξεις γιατί δεν πρόκειται για αμιγώς πολιτικό θέμα και θέλει να έχει ευρύτερη ενημέρωση.

"Η συμφωνία για την ΔΕΗ επιβάλλεται δεν επιλέγεται από την κυβέρνηση και η ΔΕΗ μικραίνει με αυτήν την συμφωνία" είπε. Και πρόσθεσε ότι δύο θέματα είναι κυρίαρχα, οι επιπτώσεις στην πορεία πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ και οι επιπτώσεις στα τιμολόγια της.

Για τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο τόνισε πως έχει τακτοποιήσει "στην ώρα τους όλες τις μνημονιακές υποχρεώσεις" .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση