GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο "χτύπημα" Κοντονή για το πόθεν έσχες: Απαραίτητη η δήλωση μετρητών και πολύτιμων ειδών

...


Επανήλθε στο θέμα του Πόθεν Έσχες ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Η Δικαιοσύνη ως Πυλώνας ανάπτυξης" του eplo και του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας σημείωσε πως πρόθεση της Κυβέρνησης είναι ο έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης να είναι αποτελεσματικός, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο σεβασμός στη δικαιοσύνη αποτελεί «κορωνίδα της πολιτικής της κυβέρνησης και όσοι μιλούν διαφορετικά είναι κακόπιστοι».
Συγκεκριμένα ο κ. Κοντονής είπε πως:
«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι ο έλεγχος του πόθεν έσχες να είναι αποτελεσματικός. Για αυτό κρίναμε ως απαραίτητη και τη δήλωση των μετρητών και πολύτιμων ειδών. Το μέτρο αυτό βοηθάει στην θωράκιση των θεσμών και τη διαφάνεια. Απαντά σε εύλογα και πάγια αιτήματα της κοινωνίας. Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη είναι κορωνίδα της πολιτικής μας και όσοι μιλούν διαφορετικά είναι κακόπιστοι και υποτιμούν τις κυβερνητικές προτάσεις. Όπως δε είπε χθες και ο καθηγητής Σταύρος Τσακυρακης, οι παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη δεν γίνονται υπό το φως της μέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση