GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το βλέμμα σε επενδυτές για τα ελληνικά ομόλογα ο Τσακαλώτος στη Νέα Υόρκη

...

Σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών έχει προγραμματίσει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη.

Ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15-14.45) ο υπουργός Οικονομικών θα απευθύνει κεντρική ομιλία, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στις 15.40 στο χώρο του συνεδρίου.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών θα παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση "Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης" την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν επίσης οι εξελίξεις και οι μεταρρυθμίσεις στην ελληνική οικονομία, αλλά και οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στην κεφαλαιαγορά και σε τομείς όπως είναι τα κρατικά και εταιρικά ομόλογα, η ενέργεια, η ανάπτυξη των υποδομών, η αγορά των ακινήτων, ο τουρισμός, ο τραπεζικός τομέας, η διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η ναυτιλία.

Παραδοσιακά το συνέδριο προσελκύει την ελίτ της Wall Street, ενώ παρόντες θα είναι η Κριστίν Λαγκάρντ από το ΔΝΤ, ο Ντέκλαν Κοστέλο από την Ε.Ε. και ο Νικόλα Τζιαμαρόλ από τον ESM.

Στις 15.45 τοπική ώρα ο κ. Τσακαλώτος θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση