GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου για τους "ληστές τραπεζών"

...

Σάλο προκάλεσε η επιλογή που εμφανίζεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Πλεύσης Ελευθερίας στην οποία το κόμμα εμφανίζεται να ζητά και...ληστές τραπεζών.

Συγκεκριμένα , στην επίσημη ιστοσελίδας του κόμματος, υπάρχει μία ειδική πλατφόρμα για να δηλώσει κάποιος τη στήριξή του ή να ενισχύσει την Πλεύση Ελευθερίας.

Αυτό που προξένησε εντύπωση είναι πως στην πλατφόρμα «Θέλω να συστηθώ», στην κατηγορία «Επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» εμφανίζεται μεταξύ άλλων και η επιλογή «ληστής τραπεζών». Στην ίδια κατηγορία εμφανίζονται και άλλες, πιο … συνήθεις δεξιότητες όπως ο χειρισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών και η μαγειρική.

Όταν έγινε γνωστό το θέμα, στο Twitter επικράτησε πανικός με εκατοντάδες χρήστες να κάνουν σχετικά σχόλια με το hashtag #Πλεύση_ειδικότητες

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσπευσε να απαντήσει μέσω των social media σε όσους είχαν απορία για το τι ακριβώς εννοεί το κόμμα της με αυτό το «κάλεσμα».

"Μας συγχωρείτε για την παρανόηση.

Στη χιουμοριστική προσθήκη δεν εννοούσαμε τους διοικητές των τραπεζών.

Δε θέλουμε τέτοιους.

“Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;”

(Bertolt Brecht, Όπερα της Πεντάρας)" έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση