GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ντου" οπαδών της Μάλαγα στην προπόνηση - "Μίτσελ φύγε τώρα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασμα από τους οπαδούς της Μάλαγα, που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και... έκραξαν παίκτες και τεχνικό τιμ. Οι Ανδαλουσ...

Ξέσπασμα από τους οπαδούς της Μάλαγα, που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και... έκραξαν παίκτες και τεχνικό τιμ.
Οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από 17 αγωνιστικές, με μόλις 11 βαθμούς, με τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται στα... κάγκελα.
Στην επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις μάλιστα, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο περίπου 50 οπαδοί οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την πορεία της ομάδας και... ξεφώνισαν τόσο τον Μίτσελ, όσο και τους παίκτες.
«Μίτσελ φύγε τώρα, παίκτες μισθοφόροι», ήταν ορισμένα από όσα ακούστηκαν, ενώ στο τέλος της προπόνησης ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού μαζί με ορισμένους παίκτες όπως οι Κουζμάνοβιτς, Ρέσιο και Αντριάν προσπάθησαν να τους μιλήσουν για να τους ηρεμήσουν.
Όλα αυτά έγιναν παρουσία και ανδρών της Αστυνομίας, ώστε να αποφευχθούν -πιθανώς- τα χειρότερα.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση