GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος διάσημος σκηνοθέτης κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για την εξαφάνιση της κόρης του;

...

Διάσημος ομογενής σκηνοθέτης αναζητά την 13χρονη κόρη του, η οποία έχει εξαφανιστεί και κατηγορεί την πρώην σύζυγο του ότι βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

Ο Νικ Κασσαβέτης έκανε την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγος του Heather Wahlquist έφυγε, παίρνοντας μαζί της και την κόρη τους, Μπάρμπι, τον περασμένο μήνα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Μπάρμπι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς το τηλέφωνο της είναι κλειστό και η Wahlquist δεν απαντά στις κλήσεις του.

Η καταγγελία του Κασσαβέτη αφορά σε παραβίαση της συμφωνίας για την κηδεμονία της κόρης του.

"Η 13χρονη κόρη μου Μπαρμπαρέλα Κασσαβέτη αγνοείται, η μητέρα της αγνοεί και παραβιάζει τις δικαστικές εντολές και οδηγίες. Η Heather Wahlquist είναι φυγάς, αρνείται να με αφήσει να δω την Μπάρμπι, αγνοεί τις υποχρεωτικές παρουσίες στο δικαστήριο και διαφεύγει των αστυνομικών αρχών. Πιστεύουμε ότι η οικογένεια της, η γιαγιά της και η θεία της, την βοηθούν στο να κρύψει την Μπάρμπι. Δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι, αλλά είμαι εξαιρετικά ανήσυχος για την υγεία της κόρης μου" είπε σε δήλωση του στο TMZ.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση