GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε μία από τις πιο διάσημες πορνοστάρ της παγκόσμιας βιομηχανίας. Ο λόγος για την 31χρονη Yuri Luv, το άψ...


Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε μία από τις πιο διάσημες πορνοστάρ της παγκόσμιας βιομηχανίας. Ο λόγος για την 31χρονη Yuri Luv, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες.
Ο θάνατος της Yuri Luv, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Yrizan Beltran, αποδίδεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σε υπερβολική δόση ναρκωτικών, οι έρευνες της αστυνομίας όμως δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.
Στέλεχος μιας από τις κορυφαίες εταιρείας της βιομηχανίας πορνό, με την οποία συνεργαζόταν η Yuri Luv, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση. «Το γράφω με βαριά καρδιά. Η οικογένεια της PornStar Platinum θρηνεί για την απώλεια ενός μέλους της. Η Yuri βρέθηκε νεκρή στα 31. Ήταν πάντα ευγενική και θα μας λείψει», σημείωσε σε ανάρτησή του στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση