GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσύ ξέρεις πως να τρως ένα χάμπουργκερ; - ΦΩΤΟ

Μια λάθος δαγκωνιά σε ένα χάμπουργκερ είναι ικανή να εκτοξεύσει όλα τα υλικά, από τη σως και το κρέας μέχρι τις πίκλες, παντού. Και όταν ...

Μια λάθος δαγκωνιά σε ένα χάμπουργκερ είναι ικανή να εκτοξεύσει όλα τα υλικά, από τη σως και το κρέας μέχρι τις πίκλες, παντού. Και όταν λέμε παντού, εννοείται και πάνω σας!
Γι’ αυτό, τρεις Ιάπωνες επιστήμονες, δυο μηχανικοί και ένας οδοντίατρος, αποφάσισαν πριν από καιρό να δημιουργήσουν ένα τρισδιάστατο χάμπουργκερ στον υπολογιστή με στόχο να καταφέρουν να δώσουν απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα «πώς πρέπει να κρατάμε ένα χάμπουργκερ».
Οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν το χάμπουργκερ βάζοντας τους αντίχειρες στο κάτω μέρος και τα δάχτυλα στην κορυφή, ωστόσο, σύμφωνα με την ιαπωνική έρευνα, αυτή η τεχνική είναι εντελώς λάθος.
Αντίθετα, σύμφωνα με τους τρεις επιστήμονες το ιδανικό είναι να κρατά κανείς το χάμπουργκερ βάζοντας τους αντίχειρες και τα μικρά δάχτυλα στο κάτω μέρος και χρησιμοποιώντας τα τρία μεσαία δάχτυλα και των δυο χεριών για να συγκρατήσει την κορυφή.
Με αυτόν τον τρόπο, όπως υποστηρίζουν, αποφεύγονται τα ατυχήματα και η διασπορά υλικών.
Επίσης, προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να κρατάμε πολύ σφιχτά το χάμπουργκερ γιατί το ψωμάκι μπορεί να τρυπήσει και τα υλικά να διασκορπιστούν.
Και το κερασάκι στην τούρτα: Ο οδοντίατρος της έρευνας υποστηρίζει ότι πριν φάμε ένα χάμπουργκερ καλό θα ήταν να ανοιγοκλείσουμε το στόμα μας μερικές φορές για να ζεστάνουμε τους μυς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση