GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η ανεξάρτητη βουλευτής που υπερψήφισε τον προϋπολογισμό

Με 153 ναι υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός Προϋπολογισμός του 2018. Εκτός από τους 152 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τ...


Με 153 ναι υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός Προϋπολογισμός του 2018. Εκτός από τους 152 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, τον προϋπολογισμό υπερψήφισε και η ανεξάρτητη βουλευτίνα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου -που προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε ο βουλευτής Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ο οποίος με επιστολή του προς το Προεδρείο της Βουλής ενημέρωσε ότι αδυνατεί να προσέλθει στην ψηφοφορία, αλλά αν ήταν παρών θα ψήφιζε θετικά.
Συνολικά ψήφισαν 297 βουλευτές. Καταψήφισαν 144 βουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές, πλην της κ. Μεγαλοοικονόμου. Από την ψηφοφορία απουσίασαν, εκτός από τον Χρ. Παπαδόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Μίχος και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αρ. Φωκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση