GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Βαρουφάκη στα "καρφιά" Μοσκοβισί για το βιβλίο του

...

Δεν άφησε αναπάντητα ο Γιάνης Βαρουφάκης τα "καρφιά" του Πιέρ Μοσκοβισί κατά τις δηλώσεις του μετά το τέλος του Eurogroup της Δευτέρας.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφερόμενος στο βιβλίο του πρώην Έλληνα υπουργού Οικονομικών και με αφορμή την αποκάλυψη του Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι θα γράψει βιβλίο όπου θα περιγράφει όλες τις κρίσιμες στιγμές στη διαπραγμάτευση του 2015 οπότε και η Ελλάδα κινδύνευσε με Grexit, είπε χαρακτηριστικά: «πρέπει να υπάρξει κι άλλο βιβλίο καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο εκείνο του κ. Βαρουφάκη». Πρόσθεσε δε, ότι «σε αυτό περιέχονται πολλές ιστορίες για παιδιά και πρέπει η ιστορία να γραφεί χωρίς παράνοιες και ψέματα».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μέσω ανάρτησής του στο Twitter απάντησε το εξής:

«Θα απευθύνω στον κ. Μοσκοβισί την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε. Σε ποια παράγραφο, σε ποια σελίδα, σε ποιο κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια σε κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν…».

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση