GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βολές Αμβρόσιου κατά Τσίπρα - Το πανό που ανάρτησε στην εκκλησία της Φανερωμένης - ΦΩΤΟ

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος "χτύπησε" ξανά. Αυτή τη φορά τοποθέτησε στην εκκλησία της Φανερωμένης Αιγίο...

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος "χτύπησε" ξανά. Αυτή τη φορά τοποθέτησε στην εκκλησία της Φανερωμένης Αιγίου ένα πανό που γράφει «Η Ελλάδα έγινε Σόδομα και Γόμορα».
Στο προσωπικό του blog επιτίθεται στον Πρωθυπουργό: "Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΜΑ!".
«Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνείστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη. «Σπρώξτε», περιφρονείστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος! Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!” συνέχισε στο μακροσκελές κείμενο του.

Το πανό έχει τοποθετηθεί μπροστά στο καμπαναριό και φυσικά δεν περνάει απαρατήρητο. Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε κρεμάσει πανό στην εκκλησία της Φανερωμένης παλιότερα, επειδή ήταν κάθετα αντίθετος στο νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση