GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έχασα την αγάπη της ζωής μου" - Σπαράζει ο σύντροφος της αδελφής της ηθοποιού - Ξεκληρίστηκε η οικογένειά της σε τροχαίο - ΦΩΤΟ

Η είδηση του θανάτου της αδελφής της γνωστής ηθοποιού μετά το τροχαίο που έγινε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σκόρπισε θλίψη. Ο σύντρ...

Η είδηση του θανάτου της αδελφής της γνωστής ηθοποιού μετά το τροχαίο που έγινε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σκόρπισε θλίψη. Ο σύντροφος της 21χρονης σπαράζει μη μπορώντας να πιστέψει το σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Ο φίλος της Annabelle, Jordan Brohier, ο οποίος αρνήθηκε να φύγει από το κρεβάτι της για τρεις μέρες, όσες δηλαδή έδινε μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα μετά την είδηση του θανάτου της:
«Σήμερα έχασα την αγάπη της ζωής μου Annabelle. Δεν έχω συναντήσει ποτέ μια τέτοια ευγενική ψυχή και αυτός ο κόσμος βιώνει μια τέτοια απώλεια χωρίς αυτόν τον όμορφο άγγελο.



Τα 3 χρόνια που σε ήξερα ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο που πρέπει να περάσω με το μωρό μου. Απλώς ελπίζω ότι θα ξυπνήσω από αυτόν τον φοβερό εφιάλτη και θα δω τα πανέμορφα μάτια της με κοιτάζοντας πίσω".

Το χρονικό του φριχτού τροχαίου
Υπενθυμίζουμε ότι η οικογενειακή βόλτα της 28χρονης Jessica Falkholt κατέληξε σε τραγωδία, κατά τη διάρκεια της Boxing Day που γιορτάζεται τόσο στην Αυστραλία, όσο και στην Μεγάλη Βρετανία, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα.
Το φριχτό τροχαίο έγινε όπως γράφει η Dailymail στην νέα νότια Ουαλία, όταν ένας 50χρονος οδηγός συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με το αυτοκίνητο της ηθοποιού
Η 21χρονη Annabelle είχε τραυματιστεί σοβαρά και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μέχρι σήμερα το πρωί όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευτόταν.
Στο αυτοκίνητο της ηθοποιού επέβαιναν οι γονείς της Jessica Falkolt, ο 69χρονος Lars και η 60χρονη Vivian, οι οποίοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
Η 28χρονη ηθοποιός η οποία χαροπαλεύει, έγινε γνωστή μέσα από την δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα home and away στην οποία πρωταγωνιστούσε.
Για την ιστορία το έθιμο της boxing Day ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, κατά τη Βικτωριανή περίοδο στην Αγγλία, όπου οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση