GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στο παρκέ – Τι λένε οι «συμπαίκτες» του στο τηλεοπτικό σποτ για τη συνεργασία με τον αθλητή-θρύλο

...

Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται μεγάλους ηγέτες. Η ομάδα του ΟΠΑΠ είχε την ευτυχία να έχει τον καλύτερο. Ο Νίκος Γκάλης συνάντησε τον ΟΠΑΠ στο παρκέ για να αναδείξουν από κοινού το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Το γύρισμα του τηλεοπτικού σποτ για την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) έγινε στη Θεσσαλονίκη και διήρκησε πάνω από οκτώ ώρες.

Οι φάσεις που καταγράφει η κάμερα αυτή τη φορά δεν είναι «Νίκος Γκάλης εναντίον όλων», όπως καθιερώθηκε στο μπασκετικό στερέωμα, αλλά ο Νίκος Γκάλης στο πλευρό των καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο. Όσο διαρκεί το γύρισμα, ο άνθρωπος που εδραίωσε το μπάσκετ στη χώρα μας, ξετυλίγει το μεγαλείο της ψυχής του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η ομάδα του ΟΠΑΠ και οι αθλητές της ΟΣΕΚΑ μιλούν για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους με τον αθλητή-θρύλο:

Ο Νίκος Γκάλης είναι ένα από τους πρεσβευτές και υποστηρικτές των αθλητών μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο ΟΠΑΠ είναι Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση