GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι ο Πούτιν αθάνατος; Οι θεωρίες συνωμοσίας και οι επίμαχες ΦΩΤΟ

...

Τον αποκαλούν γεράκι, τσακάλι και άλλα πολλά και όχι άδικα!

Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα θέσει για τέταρτη φορά υποψηφιότητα στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2018 και όπως μαρτυρούν οι δημοσκοπήσεις θα κόψει πρώτος και πάλι το νήμα. Αν μάλιστα κερδίσει τις εκλογές που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2018 θα είναι ο μακροβιότερος ηγέτης στη χώρα του. Και αν συμβεί αυτό όταν θα ολοκληρώσει και την τέταρτη προεδρική του θητεία ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα είναι 71 ετών.

Ομως ο ίδιος δείχνει αγέραστος λες και έχει βρει το κόλπο να σταματήσει τον χρόνο και να αναστρέψει τη γήρανση. Γι αυτό άλλωστε κυκλοφορούν και διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για το αν είναι τελικά κοινός θνητός ή αν είναι αθάνατος.

Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας έχουν συγκεντρώσει φωτογραφίες από σωσίες του Πούτιν από το 1920 μέχρι το 1941 και επιμένουν με πείσμα ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο.

Ο ίδιος πάντως άσχετα με τις θεωρίες συνωμοσίας είναι ένας άντρας που φροντίζει πολύ τον εαυτό του και γυμνάζεται ανελλιπώς. Τον έχουμε δει να παίζει μποξ, να ιππεύει, να κάνει ράφτινγκ, να κάνει κοιλιακούς, να κολυμπά σε παγωμένα νερά....

Μήπως τελικά το μυστικό του είναι ότι είναι εραστής της ζωής και αυτό τελικά τον κάνει "αθάνατο";

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση