GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραγκούνης για Κοντονή: Ο υπουργός παραμένει αμετανόητος και συνεχίζει τη θεσμική εκτροπή

...

Της Άννας Κανδύλη

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής για το θέμα του Πόθεν Έσχες, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης μεταξύ άλλων είπε:

«Η δικαιοσύνη χρειάζεται θεσμική ηρεμία, θωράκιση και σεβασμό της ανεξαρτησίας της. Πρέπει να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της ως «κόρη οφθαλμού». Αλίμονο, κάθε φορά που δεν αρέσει μια απόφαση, να κατακρίνεται. Έτσι καπέλων έτσι η δικαιοσύνη. Ο κ. Υπουργός παραμένει αμετανόητος και συνεχίζει τη θεσμική εκτροπή... Η παρέμβαση όταν γίνεται δημόσια είναι πιο πιεστική και πιο ωμή»

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, σημείωσε: «Σωστά είπε ο κ. υπουργός ότι και οι κρίνοντες κρίνονται. Όμως όταν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις δεν μπορεί να γίνεται κριτική. Ας περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ, η οποία ακόμη και με μια ψήφο διαφορά να είναι θα πρέπει να την σεβαστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση