GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Νέα οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση αναγκών υποδοχής των προσφύγων

Τη χορήγηση νέας οικονομικής βοήθειας ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα για την άμεση αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών για υπηρ...

Τη χορήγηση νέας οικονομικής βοήθειας ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα για την άμεση αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών για υπηρεσίες στέγασης, τροφοδοσίας, υγιεινής και καθαρισμού των χωρών υποδοχής των προσφύγων ανακοίνωσε την Παρασκευή η Κομισιόν.
Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο αρμόδιος Επίτροπος για τη μετανάστευση, τις Εσωτερικές υποθέσεις και την ιθαγένεια, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι «συνεχίζουμε α δείχνουμε αλληλεγγύη στην Ελλάδα όσον αφορά τη διαχείριση της μεταναστευτικής κατάστασης στα νησιά και στην ενδοχώρα. Η χορηγούμενη χρηματοδότηση θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής στην Ελλάδα».
Η χρηματοδότηση θα επιτρέψει στις ελληνικές αρχές να συνεχίσουν να βελτιώνουν τα κέντρα διαμονής όπως και τη στήριξη της επαρκούς παροχής βασικών υπηρεσιών.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση