GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφοιτητής Γιακουμάκη: Όταν έμαθα για τον θάνατό του σκέφτηκα ότι τον 'έφαγαν'

...


Στα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης αναφέρθηκε ένας συμφοιτητής του από την Γαλακτοκομική Σχολή, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Ο συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη ανέφερε ότι όταν διαπίστωσε τα όσα περνούσε ο άτυχος φοιτητής ενημέρωσε τους υπεύθυνους της σχολής λέγοντας τους μεταξύ άλλων ότι "αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν".

"Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι 'προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται', είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι 'αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν'" σημείωσε.

Αναφερόμενος στα βασανιστήρια που βίωνε ο άτυχος φοιτητής είπε "κάθε τρεις και λίγο τον εξευτέλιζαν. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπημα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον 'φάγανε'".

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, που ήταν σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 15 Μαρτίου, με τραύματα από μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση