GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτο: Με...ρεφενέ αγοράζουν φαγητό οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

...

Με ρεφενέ σιτίζονται οι φοιτητές που διαμένουν στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει διακοπεί η τροφοδοσία των μαγειρείων.

Ο λόγος είναι οι οφειλές προς τους προμηθευτές από τον ιδιώτη εργολάβο, ο οποίος έχει αναλάβει το έργο της σίτισης των φοιτητών. Φοιτητές που δεν διαμένουν στην εστία, κάνουν έρανο για να συγκεντρώσουν χρήματα για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας, όπως μακαρόνια και ρύζι. Εν συνεχεία, τα μαγειρεύουν και τα προσφέρουν στους ενοίκους της φοιτητικής εστίας, καθώς οι οικογένειες τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Την ίδια ώρα στον αέρα βρίσκονται οι περίπου 40 εργαζόμενοι στη φοιτητική λέσχη, καθώς από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με ευθύνη του εργολάβου – διαχειριστή λειτουργίας του χώρου, παραμένουν απλήρωτοι και δεν έχει γίνει ανανέωση των συμβάσεων τους. Στις 4 Δεκεμβρίου μάλιστα προχώρησαν σε στάση εργασίας, διεκδικώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους, μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Πηγή πληροφοριών: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση